Tävlingar

På Böda Sand GK har vi både tävlingar som är öppna för alla och tävlingar som är enbart för medlemmar. Vissa tävlingar är enbart på vår egen bana medans andra är på BödaKroken och då alltså i samarbete med Byxelkroks GK.

En del tävlingar är mer på allvar än andra. De som spelas på BödaKroken är handicapgrundande och går att anmäla sig till via GIT. Våra medlemstävlingar är mer på skoj. Där tar vi ofta hjälp av "fusk" eller försvårar med färre antal klubbor. Dessa är naturligtvis inte handicapgrundande och vi tävlar utan priser men massvis av ära.

I juli har vi även vår damtävling, Ladies Invitational. Tävlingen är öppen för alla kvinnor och flickor, både medlemmar och icke medlemmar.

När det gäller våra juniorer så hoppas vi att många vill vara med och representera klubben i Ölands Bank Junior Tour. Johan Söderberg som är junioransvarig kommer att försöka samordna bilåkandet vid de olika tävlingstillfällena.

Sista helgen i augusti spelas vårt Klubbmästerskap. Här är det både ett stort prisbord och en enorm ära som står på spel. Som tidigare år så kör vi även  Invitational så att ni kan bjuda med era vänner som inte är medlemmar i vår klubb.

Vi hoppas ni vill vara med eftersom en stor behålling av tävlandet är att träffa nya kamrater.

OBS. REGLER VID PRISUTDELNING

Pristagarna ska vara på plats vid prisutdelningen, annars går priset till nästkommande spelare.

Ombud kan ta hand om priset om det meddelats innan prisutdelningen.